4 personer, 20 - 25 minutter, ca 30 kroner per porsjon.
300 - 400 gram kyllingfilet
3-4 hoder hjertesalat
4 - 6 små frokostrundstykker (eller brødskiver)
2 ss smør/margarin, 1 fedd hvitløk (til krutonger)
50 gram høvlet parmesan
Ferdig Caesar dressing
Slik gjør du
Ha stekeovnen på 200 grader. Skjær kyllingen i passe biter. Ha litt smør eller olje i en stekepanne, stek kyllingbitene gyldne. Test om de er gjennomstekt ved å skjære en av bitene i to. Sett til side og la avkjøle seg litt. Riv et hvitløksfedd i 2 ss smør, rør sammen. Skjær rundstukkene i små skiver og ha hvitløksmør på begge sider. Ha alle skivene på et bakebrett og sett i ovnen. Stek til lyst gyldne - ca 10 minutter. Ta ut og ta dem av stekeplaten, la dem avkjøle seg litt (eller du kan lage dem på forhånd) Riv salaten i passe biter. Bland salat, krutonger og kylling, og høvle litt parmesan på toppen. Server sammen med ceasar dressing. Supergod og enkel middag!
PS: Til Ceasar salat passer det kanskje å høre på en ny norsk artist ved navnet Ceasar:)
Sjekk funky rytmer på http://www.nrk.no/urort/artist/itscaesar/default.aspx
No comments:
Post a Comment