4 porsjoner, 10 minutter, ca 18 kroner per porsjon.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibm0g-xPQqxQoVYTwAIn3WOwbp33TZIarlfxwZ_sWrvDnM83I5pVSjkQa9S57QG8tTBYN8Alq4YbuCYXbQ7v_vZN8LnTc0dNnsO3QkVrS9ATtuhPu7Xv4lmHLNT0dx9rzsjljhHSNfxdc/s320/blogger-image--2127756221.jpg)
500 gram fersk tortellini, helst med ostefyll
8 skiver salami
2-3 ss pesto
4 ss finrevet hvitost
Slik gjør du
Sett på vann til pastaen, ha salt i vannet. Skjær salami i tynne skiver. Riv ost på den fine delen av rivjernet. Stek salami et par minutter på middels varme til den blir sprø. Ha pasta i kokende vann, kok som anvist på pakken 2-4 minutter er vanligvis nok. Hell vann av pasta. Bland med pesto. Fordel i 4 tallerkener. Ha over ost, legg sprø salamistrimler på toppen. Snadder!
No comments:
Post a Comment