Total Pageviews

Tuesday, August 27, 2019

Enkel pølse lapskaus med focaccia

4 store porsjoner. Ca 15-20 kroner per person. Ca 30 minutter.

Her er en enkel og rask middagsrett som metter mange. Med focaccia brød blir det luksusmat, men du kan også servere flatbrød, eller kun servere retten som den er. Det blir ekstra billig og enkelt med ferdig lapkaus blanding som du finner i frysen på supermarkedet. Sammen med pølse og en buljongterning er du i mål! Du kan også lage denne retten med rester om du har det.



Du trenger:
1 pose med lapskaus blanding (fra frysedisken)
Eller bruk potet, gulrot og purre som kuttes i biter
1 pk kjøttpølser ca 400-600 gram
Du kan og bruke grillpølser eller pølserester
1 buljongterning
Urtekrydder, f eks pizzakrydder eller oregano
1 focaccia brød

Slik gjør du:
Kok opp ca 1 liter vann. Ha i buljongterning, og ha i lapskaus blandingen. Kok opp og la putre mens du kutter pølsen i biter. Kok i ca 15-30 minutter. Om du bruker kort koketid blir det mer som en suppe. Vil du ha lapskaus konsistens må den ha ca 30 min i gryten. Ha i urtekrydder. Smak evt til med salt og pepper og server med varmt brød!

No comments:

Post a Comment