Total Pageviews

Sunday, September 23, 2012

Enkel og rask kylling tikka masala

Denne retten er så enkel at den nesten ikke trenger å være på en oppskriftsblogg. Den passer godt når du har det travelt.  Her har jeg brukt halv fabrikata, nærmere bestemt ferdig tikka saus på glass. Om du vil lage en indisk kyllingrett fra bunnen kan jeg anbefale "Chicken Curry" eller Mulligatawny suppe. I alle fall er denne retten kjempegod, og veldig rask og lage. Om du vil gjøre den billigere kan du gjerne erstatte en del av kyllingen med grønnsaker. Jeg anbefaler gjerne løk, paprika og gulrøtter i denne retten.

4 personer, 20-25 minutter, ca 20 - 25,- kroner per person.

Du trenger
400 - 500 gram kyllingfilet
1 glass Uncle Bens Tikka Masala saus
evt. 1 løk, 1-2 gulrøtter, litt rød paprika (kan sløyfes)
1 dl vann
Ris

Slik gjør du
Sett på vann til risen, og lag etter anvisning på pakken. Skjær kylling i biter, stek i en stekepanne til pent brune. Ha evt i grønnsaker og stek noen minutter til. Ha på sausen, ha litt vann i sauseglasset, og rist med lokk på slik at du får all sausen med. Hell vannet i pannen. Skru ned varmen og la småkoke 5 - 10 minutter. Server kylling gryten med nykokt ris.

2 comments:

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.alleoppskrifter.no/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det høres jo veldig forlokkende ut, men "koden" som blir generert blir ikke akeptert når jeg prøver å legge den inn som link, eller som tekst i "gadget" felt, som vel må brukes om den skal vise på alle sider?

   Delete