Total Pageviews

Sunday, October 9, 2011

Laks i foile

Dette er en enkel, rask og rimelig rett. Her har jeg brukt frosne laksefileter og en pakke frossen grønnsaksblanding (bukettblanding fra Rema1000 - kan anbefales!). Jeg hadde liten tid, så jeg laget "5-minuttersris" til, men om du vil kan du bytte dette ut med poteter eller noe annet du liker. Litt sitron sørger for friskhet, så den bør du ha med.
4 porsjoner - ca 15-20,- kroner per porsjon. 20-25 minutter.

Dette trenger du:
4 porsjonsstykker med laksefilet, uten skinn og bein
1 pakke frossen grønnskaksblanding, f.eks bukettblanding
Litt smør
1 sitron
Salt og Pepper
Ris (eller poteter)
Aliminiumsfoilie

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 220 grader, eller fyr opp grillen. Sett på vann til risen.

Ta 4 ark med aliminiumsfoile. Legg på en håndfull grønnsker. Ha på litt salt og en klatt smør. Legg en tint laksefilet på toppen. Ha på salg og pepper. Drypp litt sitronsaft på toppen. Lukke igjen aliminiumsfoilen så det blir en pakke. Sett inn i ovnen, og stek der i ca 15 minutter, til laksen er gjennomstekt og grønnsakene varme. Kan også leggespå grill om sommeren.

Server en pakke til hver, med ris til. Ha gjerne litt sweet chilisaus til, det smaker kjempegodt!

No comments:

Post a Comment