Her er en super rask, god og billig middag. Du bruker pitabrød til pizzabunn, og med en fyldig kjøttsaus blir dette en god middag når du har det travelt.
4 personer, 20 minutter, 14 kroner per person
Du trenger
4 pitabrød
300 gram kyllingkjøttdeig
1 gul løk
2 fedd hvitløk
2 - 3 sopp (kan sløyfes)
En halv rød paprika
2 ss tomatpure
2 ts oregeano
salt og pepper
200 gram hvitost
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 grader. Hakk løk og hvitløk, paprika og sopp i små biter. Stek løk og hvitløk et par minutter. Tilsete kjøttdeigen, ha på salt og pepper. Ha i 2 ss tomatpure, stek det hele sammen med pureen 2 minutter. Ha i paprika og sopp, og ha evt på litt vann for å justere konsistensen på sausen. Ha i 2 ts oregeano.
Fordel fyllet oppå pitabrødene. Topp med ost på hver pizza. Ha i oven og stek til osten er gylden, 8 - 10 minutter. Server!
No comments:
Post a Comment