Her er en super rask og enkel middag. Navnet kommer av at det er baguett som brukes som pizza bunn. Jeg har brukt mellom store matpakke baguetter som er halvstekte. Disse får du rimelig i de fleste supermarkeder. Dette er middagen du kan lage en dag du har det travelt. I stedet for kjøttdeig kan du variere med f.eks skinke, kylling, sopp, paprika eller annet du måtte ha i kjøleskapet. Bruk gjerne opp rester!
4 personer, 20 minutter, ca 15,- kroner per person
Du trenger
4 store matpakke baguetter
(eller 8 rundstykker, eller 2 større baguetter)
400 gram kjøttdeig
1 gul løk
1 stor ss tomatpure
150 - 200 gram hvitost
0,5 dl vann
salt, pepper, oregano
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.Skjær baguettene i to. Hakk løken og hvitløken. Stek noen minutter i varm stekepanne, ha i kjøttdeig og stek videre til kjøttdeigen er pent brun og gjennomstekt. Ha i tomatpure, og stek et minutt. Spe med litt vann (ca 0,5 dl), ha på salt, pepper og oregano. La koke ett minutt mens du rører. Ha fyllet på baguettene, og ha på noen skiver med ost på toppen. Sett på en stekeplate, og inn i ovnen ca 5 minutter til osten er gylden på toppen. Server med det samme.
No comments:
Post a Comment