Denne retten ble til ved at jeg ikke hadde noe annet for hånden enn fiskepinner og nudler, men viste seg å bli en hit! Jeg brukte ferdige Findus fiskepinner og Santa Maria wok noodles, men andre varianter kan også brukes. Smakt til med lime og soya ble det en kombinasjon som passet godt med den sprø fisken.
4 personer, 25 minutter, 15-20 kroner per person
Du trenger:
1 pakke fiskepinner
1 pakke eggnudler
2-3 gulrøtter
1 pakke sukker erter
1 lime
3 ss soyasaus
1 buljongterning
3-4 dl vann
Litt hvitløksaus, eller sweet chilisaus til å servere ved siden av
Litt gressløk fra hage eller balkong om du har
Slik gjør du
Stek fisken i stekepanne eller i stekeovnen, slik det er anvist på pakken. Riv gulrøtter på råkostjern, snitt sukkererter i fine strimler. Ha 1ss smør eller margarin i en stor stekepanne, hell tørre nudler rett fra pakken, og ha i vann og buljongterning. Kok opp og rør litt i nudlene. Ha i mer vann om nødvendig. Like før fiskepinnene er ferdig har du grønnsakene opp i nudlene. Press over lime og smak til med soyasaus. Anrett nudler og grønnsaker med fisken oppå, server med ønsket saus. Nam!
No comments:
Post a Comment