Grillspyd er alltid populært på grillen. De er enkle å lage selv, og langt billigere enn å kjøpe dem ferdig laget i butikken. Her er en enkel variant: Marinert flintstek på spyd. Om du vil kan du gjerne også ha pølsebiter på spydene, eller variere med andre grønnsaker, som vanlig løk, squash eller sopp.
4 personer, 30 minutter, ca 15,- kroner per person (pluss tilbehør)
Du trenger
800 - 1000 gram flintstek, gjerne marinert
Erstatt eventuelt noe av kjøttet med pølser - da blir det enda billigere
1 rød paprika
1 rødløk
Grillspyd av tre eller metall
Slik gjør du
Skjær kjøttet i terninger ca 3 cm store. Skjær paprika i biter og rødløk i båter. Tre kjøtt og grønnsaker på spyd, og grill dem noen minutter på hver side. Enkelt og godt!
Server med for eksempel en enkel salat, hvitløksbrød eller ris. Du kan også lage en god hjemmelaget potetsalat.
Server og nyt sommeren.
No comments:
Post a Comment