Total Pageviews

Tuesday, June 12, 2012

Rask betasuppe med pølser

Noen ganger er det fotballtrening eller andre aktiviteter, og middagen må bli ferdig raskt. Selv om jeg vanligvis kun har oppskrifter laget fra bunnen, får du denne gangen en suppe basert på Toros betasuppe i pose. Sammen med poteter, grønnsaker og pølse blir dette en god og mettende suppe som er ferdig raskt! Om du ikke har suppepose kan du bruke buljong i stedet. Da blir suppen billigere. Har du god tid, anbefaler jeg hjemmelaget ertesuppe. Har du noen blomster i hagen eller grøftekanten? Ta inn og sett på bordet, så blir måltidet enda hyggeligere! Har du rester, så bruk gjerne det også.

4 personer, 20 - 25 minutter, Litt under 15,- kr per porsjon

Du trenger
1 pose Toro betasuppe
1 liter vann
3 gulrøtter
2 store poteter
0,5 bunt brokkoli (ca en halv bunt)
1 middels gul løk
300 gram pølse (middagspølse, kjøttpølse eller grillpøse kan brukes)
Litt gressløk til pynt om du har

Slik gjør du
Sett på vannet, kok evt. opp i vannkoker så går det fortere. Ha i suppeposen. Skrell og kutt poteter i relativt små terninger, skjær gulrøtter i biter. Skrell løken, skjær i to, og så i skiver. Ha oppi suppen. Kutt opp brokkolien og ha i til slutt.

La koke ca 10 minutter. Ha så i pølser som er skåret i biter. La koke ca 5 minutter til, til alt er gjennomvarmt. Ha i suppetallerkener og dryss litt hakket gressløk over. Server gjerne med litt flatbrød ved siden av.
No comments:

Post a Comment